Clasament tablete la pierderea în greutate

Vezi care sunt cele mai bune preparate pe piata

Producator acasă temporar nu funcționează!

 • LOCUL

  1

  Preț: 157 lei

  COMANDA ACUM

  PIPERINE FORTE

  Evaluarea redactiei:

  Descriere:

  Cea mai mare concentraţie a piperinei dintre toate preparatele accesibile în prezent pe piaţă. Preţul scăzut în raport cu eficacitatea produsului. Dozarea comodă sub formă de capsule nu cauzează probleme cu aplicare. După 30 de zile de dozare a suplimentului greutatea a scăzut cu 6 kg. Nu au fost înregistrate efecte secundare. După mai mult de o lună de la terminarea tratamentului nu a apărut efectul yo-yo. În afară de pierderea vizibilă în greutate, s-a observat ameliorarea semnificativă a condiţiei şi concentraţiei. Numărul 1 absolut în clasamentul nostru.

  PRODUCATOR:

  Pagina de produs:
  Piperine Forte
 • LOCUL

  2

  Preț: 210 lei

  COMANDA ACUM

  CAPSIPLEX

  Evaluarea redactiei:

  Descriere:

  Pierina apare în produs exclusiv ca excipient. Concentraţia ridicată a piperinei având în vedere că produsul este compus. Preţul adecvat pentru calitatea şi eficacitatea produsului. Dozarea asemănătoare ca şi în cazul Piperine Forte – o capsulă uşoară de înghiţit. Ambalajul standard de 30 de capsule este suficient pentru un tratament complet lunar. După 4 săptămâni de aplicare, greutatea s-a redus cu 3,5 kg. Un singur efect secundar este reducerea vizibilă a poftei de mâncare. Timp de 3 săptămâni de la terminarea tratamentului nu a apărut efectul yo-yo. Un plus suplimentar este creşterea vizibilă a nivelului de energie.

  PRODUCATOR:
  Advanced Health Ltd.

 • LOCUL

  3

  Preț: 198 lei

  COMANDA ACUM

  BIOPERINE

  Evaluarea redactiei:

  Descriere:

  Preţul prea mare în raport cu eficacitatea produsului. În ambalaj se află 120 de pastile, dar tratamentul necesită două pastile în fiecare zi. Acest lucru este destul de problematic. După o lună de folosire am reuşit să pierd 2,5 kg. În timpul folosirii preparatului au apărut însă efecetle secundare sub formă de balonări şi dureri de abdomen. Avantajul acestui produs este lipsa efectului yo-yo. Ca un avantaj suplimentar se poate considera metabolismul accelerat.

  PRODUCATOR:
  Sabinsa Corporation

 • LOCUL

  4

  Preț: 90 lei

  COMANDA ACUM

  TURMERIC

  Evaluarea redactiei:

  Descriere:

  Preparatul compus cu conţinut relativ scăzut de piperină. Preţul prea mare. Ambalajul conţine 60 de capsule dar tratamentul necesită aplicarea a 2 pastile pe zi, ceea ce are un impact asupra confortului de folosire (frecvenţa dozării preparatului). În timpul folosirii preparatului este recomandată activitatea fizică. La nerespecatrea acestei condiţii greuatatea, după 4 săptămâni, a scăzut doar cu 2 kg. Dup 2 săptămâni de la terminarea tratamentului, kilogramele pierdute au revenit la loc, deci a apărut efectul clasic yo-yo. Un plus pentru lipsa efectelor secundare.

  PRODUCATOR:
  Sandhu's

 • LOCUL

  5

  Preț: 58 lei

  COMANDA ACUM

  PINKSLIM

  Evaluarea redactiei:

  Descriere:

  Compoziţia diferitelor componente care ajută la slăbire. Cel mai scăzut conţinut de piperină dintre toate produsele testate. Ambalajul conţine 120 de pastile la un preţ mic dar eficacitatea lor este, din nefericire, foarte mică. După o lună de tratament am reuşit să pierd doar 1,5 kg. În plus, au apărut efectele secundare îngrijitoare, în special problemele cu tractul digestiv (greţuri, dureri abdominale). Ca un avantaj se poate considera lipsa efectului yo-yo.

  PRODUCATOR:
  FA Nutrition Pink Slim